English Dutch German French

Over ons

 
Landport is opgericht in 1993 en sindsdien zijn wij uitgegroeid tot Europees accuspecialist. Onze klanten zijn fabrikanten, importeurs, grossiers, grossierorganisaties en grootwinkelbedrijven.
 
Landport maakt deel uit van de Louwman Group waarbinnen onder andere de Nederlandse auto-importeurs van Toyota, Lexus en Suzuki opereren. Samen met onze Belgische partner Accu Viks zijn wij momenteel succesvol actief in 30 Europese landen.

Product

Landport biedt een totaal assortiment accu's waarmee we voor nagenoeg iedere toepassing een oplossing kunnen bieden. Wij maken hierbij grofweg onderscheid in automotive batteries, motorcycle batteries en VRLA (AGM-GEL) batteries. Additioneel bieden wij een assortiment accugerelateerde producten aan zoals acculaders en accessoires.

Service

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons enthousiaste en professionele team staat altijd voor u klaar om uitstekende service te verlenen. Wij hechten veel waarde aan de langdurige relaties met onze klanten. Wij bedienen onze klanten vanuit ons kantoor en centraal magazijn in Raamsdonksveer van waaruit we snelle levertijden garanderen door onze grote voorraad. 

 

Automotive Batteries

Op de automotive markt in de Benelux zijn wij actief met het merk DYNAC Automotive. Deze accu's leveren iedere dag en onder alle omstandigheden een betrouwbaar startvermogen en een maximale prestatie. 

DYNAC Automotive voorziet uiteenlopende voer- en vaartuigen van energie waaronder personenauto's, bedrijfswagens, trucks, landbouwvoertuigen, campers, caravans en boten. DYNAC Automotive is verkrijgbaar in een breed assortiment start-, start-stop, semi-tractie, deep cycle en gel accu's.

Motorcycle & VRLA Batteries

Wij bedienen de Europese tweewielermarkt met het merk LANDPORT Motorcycle. Deze betrouwbare startaccu's voorzien motorfietsen, scooters, grasmaaiers, jetski's, sneeuwscooters, quads en all terrain verhicles van energie.

LANDPORT Motorcycle is verkrijgbaar in een breed assortiment startaccu's welke zijn onderverdeeld in conventional (DRY), maintenace free (AGM), sealed lead acid (SLA), gel (GEL) en lithium (LiFePO4).

LANDPORT VRLA betreft een assortiment volledig gesloten en onderhoudsvrije accu's geproduceerd volgens AGM- of GEL-technologie. Deze accu's zijn multifunctioneel inzetbaar voor uiteenlopende standby en cyclische toepassingen.