English Dutch German French

Nieuws

klanttevredenheidsonderzoek

Geplaatst door Bart van Abeelen (babeelen) op Jun 27 2013
Nieuws >>

 

U waardeert onze dienstverlening met een 7,6! Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. In het kader hiervan heeft Landport in het eerste halfjaar van 2013 een klanttevredenheidsonderzoek gehouden. Door middel van een online enquête hebben wij de kwaliteit van onze dienstverlening in kaart gebracht. 

Wij hebben met name getoetst op uw tevredenheid over de producteigenschappen en -aspecten, de medewerkers, de bereikbaarheid en de communicatie en informatievoorziening van Landport. Een van de resultaten willen wij graag met u delen. U kenmerkt Landport als een betrouwbare, klantvriendelijke en servicegerichte organisatie met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een ruim assortiment! Wij herkennen ons in deze waarden en dragen deze waarden in de gehele organisatie uit.

Wij bedanken al onze klanten die de online enquête hebben ingevuld. Landport heeft hierdoor inzicht gekregen in waar het op dit moment staat, maar we weten ook waar we naar toe willen. Uw feedback heeft ons geholpen bepaalde onderdelen van onze dienstverlening opnieuw te analyseren en  daar waar nodig aan te scherpen. Kortom, Landport neemt geen genoegen met een 7,6! Wij streven ernaar om dit cijfer met een kritische en ambitieuze blik de komende tijd te verhogen.

Terug


Commentaren

No comment found

Toevoegen commentaar

Archief